loading

Lekker Ontbijt

5,0 score
06/01/2021

We kregen van onze kinderen een ontbijt cadeau ter gelegenheid van onze huwelijksverjaardag, en dat was zo lekker, zo tip top in orde, zo vers en zeker genoeg! Dank u wel voor de service aan alle medewerkers van de klok!

Cole sam

Kerstmenu

5,0 score
26/12/2020

Het Kerstmenu was super lekker, alles was perfect verzorgd!

Fam : Oversteyns

Kerstmenu

5,0 score
25/12/2020

We vonden de Kerstmenu erg smakelijk, de afwerking was tot in de puntjes verzorgd!
Zelfs aan de boter voor op de broodjes was gedacht.
We hebben van de amuses tot het dessert gesmuld, dankjewel!
Familie Verweirder

Gilbert en Nora

Afgehaald

5,0 score
05/11/2020

Omwille van de ons allen intussen gekende reden de afhaal service geprobeerd. Alles stond keurig op tijd klaar, met eenvoudige instructies voor het opwarmen. Superlekker en ook niet onbelangrijk : aan een zeer schappelijke prijs!!! Toppers!!!

Philippe Gelper

Kennismaking

5,0 score
28/08/2020

beste,ik kwam jullie toevallig tegen al surfend en heb jullie site bekeken ,zo dicht bij Antwerpen;Heel uitnodigend…wat een keuze aan wijnen en democratische prijzen…..
Ikzelf woon in Berchem,mijn vader was chef…;Ikzelf ben half Italiaan (uit Eiden mijn)Ik heb in Denton texas muziek gestudeerd en kook regelmatig mexicaan en tec mex authentiek met verschillende pepers..;Ancho pasilla,chipotle etc,
Ik vroeg mij vooral af waarom jullie niet de naam van de kok vermelden,hij blijft voor mij een zeer belangrijke en respectvolle meneer…..Of heb ik dat ergens gemist…..Ik kom zeker eens langs met een goede vriend of met mijn vrouw Christel,alvast veel succes met de zaak,gelukwensen……vriendelijke groet,Irvino

irvino
4.9
4,9 score
4.9 van 5 sterren (op basis van 28 reviews)
Uitstekend89%
Heel goed7%
Gemiddeld4%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Beoordeling plaatsen?

Top